Oficiálna stránka mesta Rožňava

Záverečná správa o činnosti klubu KORYO Panthers Taekwondo Rožňava za rok 2023

 07.08.2024
Záverečná správa o činnosti klubu KORYO Panthers Taekwondo Rožňava za rok 2023
Klub KORYO Panthers Taekwondo Rožňava sa venoval činnosti po celý rok 2023 a podľa možností sa zúčastňoval na udalostiach ako sú súťaže a semináre. Ja ako hlavný tréner klubu, som požiadal mesto Rožňava o dotáciu a bola nám odsúhlasená a poskytnutá dotácia vo výške 1700 eur, ktorú sme ako klub použili aj spolu s vlastnými zdrojmi na športový materiál a taktiež na cestovné a štartovné. Dotácia od mesta nám umožnila lepšiu prípravu na súťaže, za čo sme mestu Rožňava nesmierne vďačný. Žinienky TATAMI nám umožňujú kvalitnejšie trénovanie súborových cvičení - POOMSAE, čo je veľké plus, nakoľko sa venujeme vo vysokej miere týmto technickým cvičeniam. Športový materiál a chrániče (lapy, makivary...) poslúžia našim cvičencom pri prípravách na KYORUGI. Keďže ide o kontaktný športový zápas, počas prípravy nedochádza vďaka chráničom k úrazom.

    Počas roka 2023 sa podarilo klubu získať niekoľko prvých miest na súťažiach. Klub napreduje správnym smerom. Športovci sa zúčastňujú tréningov pravidelne a privítali sme aj nových mladých členov, čo nás potešilo.

Dňa 11.09.2023 sme uskutočnili plánované vystúpenie a nábor nových členov, ktoré prilákalo hlavne deti, čím sme získali opäť ďalších členov klubu.

Náš klub sa zúčastnil 7-8.10.2023 aj veľmi populárneho Taekwondo seminára U-Chong, ktorý sa uskutočnil pod vedením kórejského majstra Chang Jae-Hee.

Spôsob propagácie poskytovateľa:
Klub KORYO Panthers Taekwondo Rožňava poďakoval mestu Rožňava verejne na sociálnej sieti Facebook, taktiež logo poskytovateľa zverejňuje pri každej príležitosti na súťažiach a seminároch. Plánujeme taktiež poďakovať za túto pomoc aj na najbližšom verejnom vystúpení a v médiách.
 
 
 

© Mesto Rožňava, 7. 8. 2024, Erika Švedová, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu , Mestský úrad Rožňava