Doména roznava.sk

Toto je oficiálna webová stránka mesta Rožňava.
Oficiálne stránky využívajú doménu roznava.sk.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

Záverečná správa činnosti klubu KST HERKULES ROŽŇAVA

 10.10.2024
Záverečná správa činnosti klubu KST HERKULES ROŽŇAVA
KST HERKULES Rožňava sa v roku 2023 v mesiaci máj zúčastnil Majstrovstiev SR federácie AWPC v Kosiciach s výsledkami 3 tituly Majstra Slovenska v mŕtvom ťahu, 2.miesto v juniorskej kategórii a 1.miesto v tlaku na lavičke v ženskej kategórii a 2.miesto v tlaku na lavičke v mužskej kategórii masters.

V septembri 2023 sa konali Majstrovstvá sveta vo Wiedni  federácie AWPC s výsledkami 2 tituly majstra sveta v mŕtvom ťahu, 2.miesto v tlaku na lavičke v ženskej kategórii a 3.miesto v tlaku na lavičke v mužskej kategórii masters.

Spôsob propagácie

Náš klub KST HERKULES ROŽŇAVA pravidelne zviditeľňujeme na sociálnych sieťach prostredníctvom fotografií a videí z jednotlivých pretekov, majstrovstiev.

Aj týmto spôsobom chceme inšpirovať mladých ľudí, ktorí by sa stali pretekármi a mohli by tento rožňavský klub silového trojboja v budúcnosti reprezentovať. A nielen klub, ale aj MESTO ROŽŇAVA.
 
 
 

© Mesto Rožňava, 10. 10. 2024, Erika Švedová, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu , Mestský úrad Rožňava