Oficiálna stránka mesta Rožňava

Nocovačka v múzeu

 09.08.2024
Nocovačka v múzeu

plagat nocovacka


Po absolvovaní oboch turnusov úspešného letného tábora pedagógovia Baníckeho múzea v Rožňave, kultúrneho zariadenia Košického samosprávneho kraja, nezabúdajú na prázdninujúce deti ani počas augustových dní. Pripravili pre nich podujatie Nocovačka v múzeu, počas ktorého deti budú mať možnosť stráviť celú jednu noc v múzeu.

Nepôjde však len o oddych. Na deti čaká naozaj bohatý program. Nielenže spoznajú všetky druhy sov žijúcich na Slovensku prostredníctvom výstavy V moci noci, ale vyberú sa priamo do prírody. S pracovníkom Správy NP Slovenský kras Erikom Kissom budú spoznávať vtáctvo a rovnako celý biotop jedného z najkrajších národných parkov u nás. Pre deti sú pripravené rôzne hry v exteriéri a dokonca sa bude aj opekať. Nebudú chýbať ani obľúbené tvorivé dielne a deti sa zabavia aj prostredníctvom karaoke aktivity.

Podujatie sa uskutoční 23. 08. 2024 od 14:30 hod. v Galérii Baníckeho múzea v Rožňave a potrvá do nasledujúceho dňa, do 8:30 hod. Je potrebné, aby si každé dieťa so sebou prinieslo: prezuvky, malý vankúš, spací vak, karimatku alebo nafukovací matrac, domáce oblečenie na spanie, malý uterák a hygienické potreby, oblečenie a obuv vhodnú do terénu, dáždnik alebo pršiplášť a prefotený platný preukaz poistenca. Poplatok za účasť na podujatí je vo výške 15 Eur/dieťa. V cene je zahrnutý materiál na tvoriví dielne, preprava autobusom, večera a raňajky.

 

Tešíme sa na všetky deti!


© Mesto Rožňava, 9. 8.  2024 Ing. Marek Krišťák, administrátor internetového portálu mesta