Doména roznava.sk

Toto je oficiálna webová stránka mesta Rožňava.
Oficiálne stránky využívajú doménu roznava.sk.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

RÓMSKY JAZZ FEST

 08.10.2024
RÓMSKY JAZZ FEST

plagat rómsky jazz fest

Rožňava sa pripravuje na štvrtý ročník Jazz-Rómskeho festivalu, ktorý sa uskutoční 11. októbra 2024 na Námestí baníkov. Tento festival, ktorý sa koná od 18:00 do 22:00, sľubuje nezabudnuteľný večer plný skvelej hudby.

Hlavnými hviezdami večera budú Bratia Pechovci, Bruni & Marek Band a mladý nadaný spevák, ktorý sa teší medzinárodnému uznaniu – Oliver Wolf. Títo talentovaní umelci prinesú na pódium jedinečnú kombináciu jazzu a rómskej hudby, ktorá určite poteší všetkých návštevníkov. Okrem nich sa predstavia aj ďalší umelci ako Ondrej Krajňák, Adrián Szajkó a Jazz Quartett, ktorí svojimi vystúpeniami obohatia program festivalu.

Festival je organizovaný s podporou Fondu na podporu kultúry národnostných menšín (KULTMINOR), Mesta Rožňava, OZ-Vita et Musica a ďalších partnerov, ktorí sa podieľajú na jeho realizácii. Tento ročník sľubuje byť ešte väčší a lepší ako predchádzajúce, s množstvom noviniek a prekvapení pre návštevníkov.

Zdroj: https://roznavskenoviny.sk/

 


© Mesto Rožňava, 8. 10.  2024 Ing. Marek Krišťák, administrátor internetového portálu mesta