Oficiálna stránka mesta Rožňava
Slovenčina Magyar English

Pozdravenie pedagogických a nepedagogických zamestnancov odchádzajúcich do dôchodku

 21.06.2023
Pozdravenie pedagogických a nepedagogických zamestnancov  odchádzajúcich do dôchodku
Jan Amos Komenský nám zanechal krásny odkaz: „Aby sme hľadaním pravdy, dobra a krásy s trpezlivou láskou, pracovito a nenásilne kráčali k životnej múdrosti, radosti a šťastiu, lebo len tak sa škola môže stať chrámom vzdelanosti a výchovy“.

Všetko môže človek zastaviť, ale čo nikdy nezastaví, nespomalí, je čas. Míňa sa deň za dňom, rok za rokom a my sa občas pristavíme, aby sme si uvedomili významné medzníky v našich životoch.

V stredu  14. 6. 2023 v historických priestoroch radnice zástupca primátora mesta Mgr. Michal Drengubiak a vedúca odboru školstva Mgr. Alžbeta Tamásová,  prijali pedagogických a nepedagogických zamestnancov pri príležitosti ich odchodu na zaslúžený odpočinok.

Ukončenie aktívneho pracovného života a odchod na zaslúžený odpočinok patrí k významným životným medzníkom každého z nás. V príhovoroch im poďakovali  za ich úsilie, pracovitosť a za všetko, čo odovzdali našim deťom. Zaželali  prítomným v mene samosprávy pevné zdravie a veľa – veľa slnečných a pekných dní v dôchodku v kruhu svojich  najbližších,  nech ich sprevádza vedomie dobre vykonanej práce, že urobili všetko, čo bolo vo ich možnostiach a silách.

 

 


© Mesto Rožňava, 21. 6. 2023, Erika Švedová Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu , Mestský úrad Rožňava