Oficiálna stránka mesta Rožňava

Ohňová show na stredovekom festivale v Kraskove

 02.09.2024
Ohňová show na stredovekom festivale v Kraskove
plagat stredoveky fwativL
 
 Už tento víkend sa uskutoční stredoveký festival s názvom Z histórie Gemera – Malohontu v Kraskove, v rámci ktorého sa predvedie výnimočná ohňová show skupiny šermiarov Cassanova.

„Súboj dvoch mocných čarodejníkov, ktorí budú bojovať o nadvládu v epickom súboji plnom krútenia ohňa, ohnivých efektov a dychberúcej pyrotechniky sa uskutoční v prvý deň festivalu, piatok 6.9.2024 o 21:00.“ Divadelne spracovaná show s pôsobivou kulisou, hudbou a ohnivými efektami vyvrcholí rozhodujúcou bitkou. Odveký boj medzi dňom a nocou, bielou a čiernou, dobrom a zlom ožije v profesionálnej ohňovej show.

Jedinečný zážitok bude spojením ohňovej show s degustáciou stredovekého vína, ktoré bude súčasťou piatkového programu. Počas festivalu budú prebiehať aj večerné prehliadky gotického kostola zapísaného v Európskom dedičstve.
Počet miest je obmedzený, rezervácie miest prebiehajú na stránke www.regiongemer.sk. Vstupenky sú v cene dospelý 15 € / deti 6 -15 rokov 9 €(vstupenka platí na celý zvyšok festivalu).

Viac informácií o jednotlivých podujatiach, ako aj o ďalších aktivitách v regióne, nájdete na našej webovej stránke www.regiongemer.sk a na sociálnych sieťach Región Gemer. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Aktivita realizovaná s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu SR.
 
 
 

© Mesto Rožňava, 2. 9.  2024 Ing. Marek Krišťák, administrátor internetového portálu mesta