Oficiálna stránka mesta Rožňava
Slovenčina Magyar English

Hviezdne štvrtky na hvezdárni v Rožňave

 07.07.2022
Letné kino - júl 2022
Hviezdne štvrtky na hvezdárni v Rožňave

 

Hviezdne štvrtky na hvezdárni v Rožňave

Letné kino

júl 2022

7. júl 2022 od 21.00 hod.

KVIK
Animovaný film o 9-ročnej Babs, ktorá dostane od svojho starého otca ako darček prasiatko menom Kvik a presvedčí svojich rodičov, aby si ho nechali pod podmienkou, že Kvika vycvičí rovnako ako šteniatko.

 

14. júl 2022 od 21.00 hod.

BADMAN
Obliekate si železný oblek, ste zelený od zlosti, uhr yzol vás pavúk, hráte sa na netopiera alebo máte nejaké iné superschopnosti? Tak sa pripravte na to, že komédia Badman si z vás bude celú hodinu a pol nemilosrdne uťahovať.

 

21. júl 2022 od 21.00 hod.

MIMORIADNA UDALOSŤ
Malebnou českou krajinou prechádza motoráčik. Ľudia vo vnútri sedia, rozprávajú sa, alebo naopak mlčia, pokukujú z okien alebo pospávajú. Vlak sa náhle pokazí a strojvodca Miloš musí vystúpiť z vlaku, aby poruchu napravil. Vlak stojaci v miernom spáde sa však samovoľne rozbehne späť do východiskovej stanice a vydesenému Milošovi nezostáva nič iné, len sa poklusom vydať za ním.

 

28. júl 2022 od 21.00 hod.

ČO SME KOMU V3ETCI UROBILI
Claude a Marie budú musieť pod svojou strechou privítať rodičov svojich zaťov Rachida, Davida, Chao a Charlesa. Toto “rodinné” stretnutie sľubuje, že bude veľmi bohaté na udalosti. Stačí, že tieto rodiny pochádzajú z celého sveta a rozhodne ich nespája rovnaká viera. Nechajte sa prekvapiť a predovšetkým pobaviť.
Vstupné na hvezdáreň/letné kino: 3 €. Zmena programu vyhradená.

Z uvedeného podujatia budú zhotovované obrazové a zvukové záznamy v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f ) Nariadenia EÚ o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov.
Bližšie informácie nájdete na www.gos.sk.
© Mesto Rožňava, 7. 7.  2022 Ing. Marek Krišťák, administrátor internetového portálu mesta